LA PORTA RAALTE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 701 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Porta Raalte. Meer weten? Ontdek meer

4 mei 2024 om 22:42 Viel me tegen dit keer. Pizza bodem en de rand voor de helft zwartgeblakerd (echt verkoold-zwart) en de dönervlees smaakte vreemd.
29 apr 2024 om 6:11 Eten was top, eerder bezorgd dan werd aangegeven.
5 apr 2024 om 19:36 Het eten was top, alleen klopte de bezorgtijd voor geen meter. Verwachting was zo’n 50 minuten en gelijktijdig met het ontvangen van de eerste update dat ze er met 39 minuten zouden zijn, stonden ze al voor de deur. Bizar.
23 mrt 2024 om 20:34 De pizza was heerlijk, maar de bezorging duurde heel lang
20 mrt 2024 om 18:47 Bij eerste bestelling was 1 groot horror in een zak. (Bleek de bezorger gevallen te zijn. Wij kregen een compleet nieuwe hiervoor terug. Zelfs extra drinken en wat lekkers. Zeer netjes opgelost. Echt een compliment! Vriendelijke mensen.
10 mrt 2024 om 22:06 20 min eerder dan voorspeld
2 mrt 2024 om 19:21 Super snel werd de bestelling geleverd! Eten van goede kwaliteit!
21 feb 2024 om 21:36 Helemaal goed! Lekker eten (grote porties) en snelle bezorging.
17 feb 2024 om 8:32 Niet de kabab die ik gewend ben zeker aanteraden erg lekker en gekruid vooral de aardappelschijfjes helemaal top!
18 jan 2024 om 20:46 eten heeft 75 minuten geduurd op een donderdag , en de clazone was behoorlijk zwart ! jammer
7 jan 2024 om 20:32 Voor het eerst hier. Pizza had wat zwarte korstjes. Ze wilden een nieuwe maken, vond ik niet nodig. Prompt kreeg ik een waardebon voor een gratis pizza voor de volgende keer. Super!! Overigens deze pizza met korstjes was heerlijk! Bezorging nvt
1 jan 2024 om 21:06 Voor de tweede keer besteld en wederom heerlijk! Zeer vlotte bezorgtijd en hete pizza's. Zeer tevreden! Aardige bezorger.